Pjevačka radionica Ivane Husar Mlinac i Djordjije Palić

Vrhunski vokali, mentorice i predavačice pjevanja, Ivana Husar Mlinac i Djordjija Palić održale su radionicu pjevanja za sudionike projekta.
Na radionici je fokus stavljen na iskustva pjevanja koja polaznici imaju te su o tome pričali i podijelili ih međusobno. Teorijski dio radionice obuhvatio je upoznavanje vokalnog aparata, pjevačkih pozicija i tehnika.
Praktični dio uključio je vježbe za pravilo disanje, vježbe za opuštanje gornjeg dijela pjevačkog aparata i aktivaciju cijelog tijela. Sadržajem i aktivnostima radionice voditeljice su kod polaznika osvijestile što znači biti pjevač, predstavile načine kako raditi na sebi da bi bili bolji u svom glazbenom izričaju, fokusirajući se na glasovnu osobnost, glasovne mogućnosti i glasovnu tehniku. Kroz izvođenje neutralnog tona i upoznavanja s miksanom pozicijom sudionici su dobili i individualnu provjeru voditeljica.
U trećem dijelu radionice pričali su o strahovima i izazovima javnog nastupa i izvođenja, ako i o razlikama u pristupu duhovnim i svjetovnim pjesmama.

'Progledaj srcem online', projekt je udruge 'Ime dobrote', koji je započeo 2. lipnja 2021., te traje do 2. lipnja 2022. Ukupan iznos projekta iznosi 455.336,00 kn, od čega je iznos EU potpore 387.035,60 kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz državnog proračuna Republike Hrvatske (15 %) i iz Europskog socijalnog fonda (85 %).

Kontakt

 LaudatoTV  Galerije  Webshop  Klub prijatelja  Progledaj srcem