Božja slava band i Sestre Halužan oduševili pjesmama

Poznati kršćanski sastav Božja slava band održao je koncert duhovne glazbe za sudionike projekta. Band koji je na sceni duhovne glazbe od 1994. ispričao je okupljenima na online platformi o svom putu i razvoju band-a, kao i svoja svjedočanstva. Njihove pjesme prenose poruke brojnoj publici, pa su tako njih i izveli, ali i o pjesmama i nastupima sa sudinicima podijelli i ispričali.

Svoj koncert za sudionike projekta održale su ovog proljeća i Sestre Halužan koje su svoje najpoznatije pjesme izvele na online koncertu i tako podijelile svoje talente i darove. Dio druženja bio je i komunikacija sa sudionicima projekta, gdje su popričali o dojmovima, glazbi u Hrvatskoj, njihovom putu prepoznavanja talenata i pjevačkoj karijeri.

'Progledaj srcem online', projekt je udruge 'Ime dobrote', koji je započeo 2. lipnja 2021., te traje do 2. lipnja 2022. Ukupan iznos projekta iznosi 455.336,00 kn, od čega je iznos EU potpore 387.035,60 kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz državnog proračuna Republike Hrvatske (15 %) i iz Europskog socijalnog fonda (85 %).

Kontakt

 LaudatoTV  Galerije  Webshop  Klub prijatelja  Progledaj srcem