Amorose, Emanuel i Alan Hržica

Popularni izvođači duhovne glazbe održali online koncerte i oduševili sudionike projekta

U sklopu projekta “Progledaj srcem online” popularni glazbenici hrvatske duhovne glazbene scene održali su online koncerte u trajanju od po 90 minuta za sudionike projekta te pokazali na taj način kako svojim talentima slave Boga na radost svih koji u njihovim darovima uživaju.

Iva Smojver, članica benda Amorose, koji izvodi modernu kršćansku glazbu sa sudionicima je podijelila svoje svjedočanstvo življenja kao glazbenica. Također Domagoj Pavin iz grupe Emanuel, te pjevač Alan Hržica nakon koncerata otvoreno su porazgovarali o sceni duhovne glazbe u Hrvatskoj, te kako oni kao glazbenici žive svoj poziv, te svjedočanstva što duhovna glazba znači za njihove živote i svakodnevicu.

Svi glazbenici istaknuli su značaj koji duhovna glazba danas ima kako u Hrvatskoj tako i svijetu, te ispričali kako su odlučili darovane glazbene talente usmjeriti u slavljenje Boga i evangelizaciju.

'Progledaj srcem online', projekt je udruge 'Ime dobrote', koji je započeo 2. lipnja 2021., te traje do 2. lipnja 2022. Ukupan iznos projekta iznosi 455.336,00 kn, od čega je iznos EU potpore 387.035,60 kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz državnog proračuna Republike Hrvatske (15 %) i iz Europskog socijalnog fonda (85 %).

Kontakt

 LaudatoTV  Galerije  Webshop  Klub prijatelja  Progledaj srcem